Društvo

U toku prijave za obuku za profesionalne upravnike zgrada

Regionalna privredna komora Moravičkog i Raškog upravnog okruga organizuje obuke za profesionalne upravnike zgrada 24,25,26,27.novembra i  1,2. i 3. decembra 2017. godine u periodu od 9.30-16.30 h, u zgradi Regionalne privredne komora Moravičkog i Raškog upravnog okruga, ulica Omladinska broj 2 u Kraljevu. Obuka traje sedam dana, ukupno 50 školskih časova.

Poslovima profesionalnog upravljanja (Član 51. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada) mogu se baviti privredna društva ili preduzetnici (organizator profesionalnog upravljanja) angažovanjem lica koja su ispunila uslove za sticanje zvanja profesionalnog upravnika. Kotizacija za obuku iznosi 25.000,00 dinara po učesniku (plus PDV). Polaznici dobijaju: radni materijal, osveženje na pauzama i sertifikat PKS o obavljenoj obuci.

Za dodatne informacije možete se obratiti Ivani Marković na broj telefona 036/322 495, Mariji Zirojević na broj telefona 036/219 991 i Snežani Antić na broj telefona 036/219 992.

Uslovi za sticanje zvanja profesionalnog upravnika:  najmanje srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju,  položen ispit za profesionalnog upravnika,  dokaz da lice nije osuđivano pravnosnažnom odlukom na kaznu zatvora za krivično delo koje ga čini nedostojnim ili nepodobnim za obavlјanje poslova profesionalnog upravnika,  original ugovora o osiguranju od profesionalne odgovornosti sa periodom važenja od najmanje tri godine,  upis u registar koji vodi Privredna komora Srbije.

K.Radović

Podeli