Reportaže

U Bansko i hotel “Pirin golf” sa agencijom “Znak travel”

Novopazarska turisticka agencija ”Znak trevel” nakon uspješne ljetne sezone sklopila je ugovor o saradnji za predstojeći zimski period sa jednim od najluksuznijih hotela u regiji Bansko u Bugarskoj „Pirin golf hotel & spa“. Ovaj renomirani i visokostandardizovani hotelski kompleks u ponudi je turističke agencije „Znak travel“ koja turiste iz Sandžaka i Srbije od ove sezone vodi u Bugarsku na odmor. Naredna grupa turista iz Novog Pazara i naše zemlje boraviće u Banskom, po promotivnim cijenama, već 17. novembra i to na bazi polupansiona. U cijenu je uključeno korišćenje wellness&spa, prijevoz, obilazak Sofije i odlazak u shoping centar.

Bansko i Razlog, Idilična atmosfera krasi ove gradiće u jugozapadnom dijelu Bugarske. 480 kilometara udaljeni od Novog Pazara, 160 od Sofije i 40 od Blagoevgrada u podnožju planine Pirin koja je od strane UNESKO-a proglašena za svjetsko prirodno dobro. U porodici etno mjesta Bansko i Razlog zauzimaju značajna mjesta sačuvavši stari izgled bugarskih varoši. Danas je Bansko najmlađi ali i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Moderni hoteli poput „Pirin golf hotel end spa“ sa pet zvjezdica na površini od 120 hektara, sjajno su ukomponovani sa okolinom i planinskim kućama, sokacima, malim trgovima, crkvama i muzejima. Skijališta se nalaze na padinama planine Pirin, sa najvišim vrhom Vihre. Ski sezona ovdje traje od decembra pa sve do maja. Dužina ski staza je oko 70 kilometara. Staze su prilagođene kako početnicima i srednje obučenim, tako i iskusnim i dobrim skijašima. Za nekoliko minuta gondola će vas odvesti u delove Pirina, u raj za skijaše, ali i pješake. Staze su opremljene topovima za vještačko osnježavanje, što garantuje ski sezonu i skijanje tokom šest mjeseci.

Otmeni hotel „Pirin golf“ sa pet zvjezdica izgrađen je u autentičnom planinskom stilu i opremljen je po svjetskim standardima koji  gostima pružaju jednaki užitak kako u zimskoj tako i u ljetnjoj sezoni. Zahvaljujući predivnoj lokaciji i renomeu mjesta kome pripada, ovaj hotel svojim gostima nudi prirodan ambijent, komfor i udobnost. Savremeno dizajniran elegantan namještaj, protkan nitima planinskog ambijenta nudi iskustvo modernog smještaja i predstavlja spoj tradicije i novog doba. Bogat sadržaj i ljubaznost osoblja omogućiće vam da svoj odmor iskoristite na kvalitetan način.

Uživajte u toplim napitcima ili kulinarskim specijalitetima evropskog i azijskog restorana uz prelep pogled na obronke Pirina ili nađite svoju oazu mira u wellness&spa centru, ili pak na više hektarskim profesionalnim terenima za golf. Sam ambijent i ljubaznost osoblja učiniće vaš boravak prijatnim.

“Raspolažemo sa hotelom sa 5 zvjezdica sa 71 sobom, u ovom kompleksu su i 202 apartmana Bulgaria holidejsa, a sve ovo je vlasništvo jedne kompanije.  Kompletni smještajni kapaciteti premašuju cifru od 600 ležaja. Raspolažemo i sa konferencijskom salom koja može da primi 350 ljudi, i ona je često zauzeta jer se ovdje realizuju brojni seminari i skupovi. Spa centar je priča za sebe. Nudi zatvoreni bazen dužine 20 metara, te 6 manjih bazena sa termalnom toplom i hladnom vodom”, rekao je menadžer hotela “Pirin golf” Dimitar Kolev.

Vlasnica turističke agencije “Znak travel” Nereska Biberovic zadovoljna je ponudom ovog hotela i dogovorenom saradnjom te odnosom cijene i kvaliteta. Gosti hotela prezadovoljni su ambijentom, uslugom i ljepotama koje su vidjeli tokom boravka, što je prema ocjeni vlasnice agnecije “Znak trevel” dobar pokazatelj da je ova destinacija odabrana po ukusu ovdašnjih turista, te da će gosti iz ovog kraja i zemlje svoj mir i odmor pronaći baš u ovom hotelu. U Bugarskoj se najviše traži baš hotelski smještaj jer su u Banskom i Razlogu cijene hotela sa četiri ili pet zvjezdica iste kao prosječan apartmanski smještaj na Kopaoniku.

Turisti iz Sandžaka i Srbije oduševljeni su odnosom cijene i kvaliteta. Mnogima je ovaj kratak boravak u Razlogu i Banskom bilo test putovanje ali će, sudeći po utiscima, ove sezone ponovo boraviti u Banskom i Razlogu.

Aleksandar Nićiforović

 

 

 

Podeli