Servisne informacije

Nastupaju kišoviti i hladniji dani oktobra

Danas sunčano i toplo u toku podneva, minimalna temperatura od 5°C do 10°C, maksimalna od 22°C do 24°C. Uveče na severozapadu Srbije doći će do povećanja oblačnosti i padavina u sklopu hladnog fronta. Vetar u toku dana slab do umeren jugoistočni i jugozapadni, uveče u skretanju na pojačan severozapadni u oblasti fronta.

U četvrtak i petak i dalje toplo, slabije frontalne padavine se mogu očekivati na severozapadu Vojvodine u noći između četvrtka i petka, kao i u petak u ostatku zemlje. Temperatura do 25°C u četvrtak dok bi u petak bilo svežije, od 14°C na severu do 23°C na krajnjem jugu. Petak i dalje toplo, slabije frontalne padavine se mogu očekivati na severozapadu Vojvodine u noći između četvrtka i petka, kao i u petak u ostatku zemlje. Temperatura do 25°C u četvrtak dok bi u petak bilo svežije, od 14°C na severu do 23°C na krajnjem jugu. Vetar slab do umeren severozapadni.

 

Do kraja prve dekade meseca oktobra malo hladnije i suvo vreme, uz postepeni pad dnevne temperature. Do kraja oktobra period prosečno toplog vremena sa češćom pojavom kiše. Jutarnja temperatura od 4°C do 9°C, a najviša dnevna od 14°C do 19°C.

 

 

 

 

 

 

 

Podeli