Društvo

Uređenjem parkinga više prostora za vozila

Novopazarski Parking servis poslednjih dana intenzivno radi na uređenju parkirališta. Ekipe koje rade na sanaciji rupa i obeležavanju parkinga ovih dana su radile na platou zgrade Jezero. Nakon što parking mesta budu jasno označena biće lakše i vozačima i stanarima, tvrde u ovom preduzeću.

Nakon što su novopazarski putari završili sanaciju udarnih rupa na platou ispred zgrade Jezero u Novom Pazaru, radnici preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta danas su radili na obeležavanju parking mesta. Prethodnih dana izvršena je sanacija rupa, kao i sanacija  samog prilaza, zbog razlike u nivelaciji između ulice i platoa na kojem se vozila parkiraju.

Iz Parking servisa tvrde da će zadovoljni biti I vozači I stanari.

’’To će građanima i stanarima kompleksa Jezero u velikoj meri pomoći da mogu lakše da pristupe samom parkiralištu, ali I svim građanima koji koriste pomenuti parking proctor biće olakšano parkiranje vozila, sada na tačno obeleženim mestima’’ kazao je koordinator otvorenih parkirališa Semir Kambović.

On je istakao da su na svim parkiralištima posebno označena parking mesta za osobe za invaliditetom što bi, kako je kazao, svi vozači trebali da poštuju, te da ta parkirališta koriste isključivo oni učesnici u saobraćaju kojima su namenjena.

Senada Kalić

Podeli