HronikaVesti

Povređeni policajac transportovan u Beograd (video)

Povređeni policajac D. Č. (30) transportovan je u Beograd oko ponoći, nakon što je zbrinut na hirurgiji Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Hirurg Izet Tutić rekao je za RTV Novi Pazar da je policijski službenik zadobio prostrelnu ranu u stomaku, što je izazvalo veliko krvarenje.

“Pacijent je primljen u svesnom stanju, sa prostrelnom ranom u desnom delu abdomena, ispod desnog rebra. Metak je prošao kroz prednji trbušni zid”, rekao je Tutić, koji je predvodio tim lekara koji su odmah intervenisali.

Prema njegovim rečima, lekari su zaustavili krvarenje i tako spasili život pacijentu.

“S obzirom da je reč o policajcu, državnom službeniku, on je preventivno prebačen u Beograd, jer tamo imaju bolje uslove za lečenje i praćenje zdravstvenog stanja”, kazao je Tutić.

Pod još nejasnim okolnostima, večeras posle 20 časova, u Ulici Stevana Nemanje u centru Novog Pazara hicem iz pištolja ranjen je policajac D.Č. (30) koji je u tom trenutku bio na dužnosti.

Odmah je obavljen uviđaj, blokiran centar grada, započeta potera, a oko 23 sata helikopterom je stigla kriminalistička policija i forenzičari koji, takođe, rade na ovom slučaju.

S. R. –  Z. M.

 

Podeli