Društvo

Drvoteks iz Novog Pazara otvorio salon nameštaja u Begradu

Renomnirana novopazarska firma Drvoteks otvorila je još jedan prodajni objekat u Srbiji. Nakon salona nameštaja Sara u Novom Pazaru i Zaječaru istoimeni prodajni objekat površine od preko 1.200 kvadratnih metara otvoren je proteklog vikenda u Beogradu. Otvaranju u tržnom centru Zmaj prisustvovao je veliki broj gostiju, zvanica ali i kupaca.
Prodajno izložbeni salon nameštaja ’’Sara’’ firme Drvoteks iz Novog Pazara proteklog vikenda svečano je otvoren Beogradu i to na površini od 1200 kvadrata. Salon se nalazi u tržnom centru Zmaj, na autoputu 18.
Renomirani novopazarski proizvođač nameštaja polako ali sigurno osvaja tržište u Srbiji I regionu a pored izvanredne ponude kvalitetnog nameštaja za prve posetioce u novootvorenom salonu obezbedio je poklone I popuste.
Kupcima je na raspolaganju širok asortiman artikala najrazličitijeg nameštaja za domaćinstvo, a novootvoreni salon kupcima nameštaja nudi dizajnerska rešenja kompletno opremljenih soba I enterijera.
Prema rečima direktora kompanije Drvoteks Hamdije Smajovića Drvoteks je kompanija iz Novog Pazara koja pod svojim okriljem ima proizvodni pogon za proizvodnju tapaciranog I pločastog nameštaja I upošljava oko 200 radnika. Reč je o kompaniji kjoja postoji preko 20 godina, a njeni počeci datiraju još davne 1993 godine.
Njihove proizvode odlikuju kvalitet, dizajn i pristupačnost, a osim novootvorenog salona u Beogradu prodajne objekte ima I u Novom Pazaru I Zaječaru, a svoje proizvode izvozi I u zemlje u regionu kao I u zemlje Evropske unije, Rumuniju I Grčku.
Osim svojih proizvoda Drvoteks nudi i robu iz uvoza, nemačkih, poljskih, turskih, kineskih, kao I proizvođača nameštaja iz Slovenije.
Posebnu pogodnost pri kupovini predstavlja mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana bez kamate, kao i na administrativnu zabranu. Moguća je i kupovina i svim kreditnim karticama banaka kao i klasičnim kreditnim plaćanjem.
Otvaranjem salona ‘’Sara’’ u Beogradu novopazarske kompanije Drvotekst domaće tržište bogatije je za još jedan prodajni objekat sa evropskim kvalitetom i konkurentnim cenama.

Senada Kalić

 

Podeli