Sport

Kadeti na startu sa Crvenom zvezdom

Kadetska liga Srbije u fudbalu počeće 19. avgusta, a mladi Novopazarci, s kojima već četiri sedmice radi trener Ivan Jovanović, u prvom kolu dočekaće Crvenu zvezdu, odlučeno je danas žrebom u Beogradu.

“Momci su veoma radni, profesionalno pristupaju treninzima, a vreme će pokazati koliko su zaista talentovani i spremni da beleže dobre rezultate. Ne sumnjam da će taj rad uroditi plodom u jednom trenutku, nadam se već u ovom prvenstvu”, rekao je Jovanović.

U kadetskom šampionatu igraće fudbaleri rođeni 2001. godine i kasnije. Defanzivac Dženan Camić i vezista Faris Ajdinović dobili su priliku i tokom minule sezone, pa Jovanović od njih očekuje da budu predvodnici tima.

“Ima tu i dečaka koji su na pravi način iskoristili prošlu sezonu u Jošanici, gde su kao mlađi kadeti igrali sa starijom generacijom”, dodao je mladi stručnjak.

On je najavio da će mlađi kadeti Novog Pazara sutra igrati protiv Bana, dok najbolji sastav do početka sezone očekuju još tri kontrolne utakmice.

“Već smo imali dva, tri testa, a u petak ćemo se u Brzeću sastati sa jednom kiparskom ekipom. U nedelju ćemo odmeriti snage sa Brodarcem na Zlatiboru, dok bi generalna proba trebalo da bude naredne sedmice”, kazao je Jovanović.

M. Minić

Podeli