Društvo

Nastavljena kopaonička škola zdravlja

U okviru Kopaoničke škole zdravlja koju u saradnji sa Festivalom zdravlja iz Beograda organizuje menadžment Mujen Lux apartmana održano je predavanje dr Nine Račić o antioksidansima. Predavanju, koje je bilo akreditovano prisustvovalo je 35 lekara iz Novog Pazara, Raške i okoline.

U Mujen Luksu na Kopaoniku lekarima su predstavljeni prirodni preparati, koji nisu lek već dodatak ishrani, a namenjeni su za poboljšanje metabolizma, imuniteta kod odraslih i dece. Ovom predavanju prisustvovali su lekari iz Novog Pazara, Raške kao i okoline. Prema njihovim rečima svako predavanje je korisno.

Predavač prim. dr Nina Rajčić kaže da nekada ne možemo uneti sve što je potrebno organizmu, te su prirodni preparati idealni za to.

Projekat škole zdravlja je zamišljen tako da poznati lekari i edukatori iz oblasti popularne psihologije svakog vikenda održe predavanja, radionice i konsultacije za sve zainteresovane građane i posetioce Kopaonika . Zahvaljujući tome građani će moći da se posavetuju sa eminentnim stručnjacima iz Beograda o svim problemima koji ih muče a da pri tom ne moraju da putuju do prestonice. I ono što je najvažnije predavanja u okviru Kopaoničke škole zdravlja su besplatna.

 

Sledećeg vikenda, u petak 28.jula, na programu je radionica savremene psihoanalize “kako se osloboditi patnje i blokirajućih emocija”koju će držati urednica magazina Lepota i zdravlje, Lidija Ćulibrk. Za učesnike radionica Mujen Lux je pripremio posebnu ponudu. Dnevni paket koji košta 990 dinara obuhvata kafu dobrodošlice, ručak i korišćenje spa programa. Za sve koji vole leto na planini, MUjen lux i sadržaji koji nude ovog leta idealan su izbor.

Podeli