Categories: PolitikaVesti

Tandir sarađuje sa Ravnogorcem

Milan Gačević  član Opštinskog veća Prijepolja, danas je najbliži saradnik šefa  odborničke Bošnjačke demokratske zajednice Sandžak  Samira Tandira  a, koja čini vlast u toj sandžačkoj opštini.  Kako se navodi na sajtu ravnogorskog pokreta Gačević je predsednik za Zlatiborski region.

Milan Gačević  član Opštinskog veća Prijepolja najbliži je saradnik šefa  odborničke grupe Bošnjačke demokratske zajednice Sandžak  Samira Tandira, stranke koja čini vlast u toj sandžačkoj opštini. Gačević  je u vreme dok je bio odbornik opozicije širio govor mržnje i  svojim izjavama  uznemirio sve građane Prijepolja,  multietničke opštine sa tradicionalno dobrim međunacionalnim odnosima. Izjava je tada naišla na osudu javnosti u kojoj  Gačević kaže da ne voli gradove sa džamijama.

Kako smo ranije izveštavali, protiv uspešnih privrednika, koji su članovi Sandžačke demokratske partije, a i Bošnjačke demokratske zajednice u Prijepolju vodi se negativna kampanja lokalne, koja može da uguši privredu ovog kraja, a to je kako su ranije govorili razlog velikog broja nezadovoljnih članova BDZS-a, koji napuštaju opštinski odbor, kojim rukovodi Samir Tandir. Na snimcima televizije bliske ovoj partiji vidi se kako Tandir i Gačević zajedno obilaze objekte i usko sarađuju u donošenju odluka.

Kako nalazi  na sajtu ravnogorskog pokreta Gačević je član ove nacionalističke organizacije i zadužen na Zlatiborski region.

 

 

http://www.ravnogorskipokret.com/adresar/

U  brojnim televizijskim izveštajima televizije bliske Bošnjačkoj demokratskoj zajednici Sandžaka, Milanu Gačeviću daje se medijski prostor  da i dalje širi mržnju prema Bošnjacima, članovima SDP-a, uglednim građanima i privrednicima.
Vladajuću stranku u Prijepolju BDZ juče su napustila  još dva istaknuta člana nezadovoljna situacijom u stranci, a posebno su kako kažu razočarani ponašanjem prvog čoveka OO Samira Tandira, koji kako su istakli gleda samo svoje interese.
Takođe nezadovoljni su  izborom ljudi koji bi trebalo da donose važne odluke u stranci. Inače, do sada je OO BDZ iz istih ili sličnih razloga napustilo četvoro dugogodišnjih članova ove partije

Podeli

Sajma Drazanin

Recent Posts

Novi Pazar ima šampionku Evrope u boksu: Zlatna Kuluhova!

Kristina Kuluhova u finalu kategorije do 63 kilograma u Beogradu podeljenom odlukom sudija pobedila reprezentativku…

33 seconds ago

Pazarci završili sezonu, FON Banjica u polufinalu plej-ofa

Beograđani su dobili drugu utakmicu u Novom Pazaru sa 2:0, pa su sa dve pobede…

50 mins ago

Super liga Srbije: Radnik – Novi Pazar 1:4

Novi Pazar je sa 39 bodova deveti u Super ligi Srbije, odnosno vodeći u plej-aut…

4 hours ago

Radni vikend u SDP: Zasedali Politički savet i Komisija za statutarna pitanja

U centrali Sandžačke demokratske partije (SDP) u Novom Pazaru radna subota. Protekla je u održavanju…

6 hours ago

Međedović bez trećeg kola u Madridu

Novopazarac propustio dve set lopte u desetom gemu prvog seta.

9 hours ago

Međedović gubi u Madridu: Lehečka vodi 1:0 u setovima

Teniser iz Novog Pazara, Hamad Međedović, izgubio je prvi set u drugom kolu masters turnira…

10 hours ago