Društvo

Počeli prijemni ispiti na Union univerzitetu

Budući studenti poslovno industrijskog menadžmenta i prava na Union univerzitetu ”Nikola Tesla” u Novom Pazaru polagali su danas prijemni ispit. Zbog velikog interesovanja, prijemni ispiti na različitim studijskim programima ovog univerziteta održaće se i u četvrtak, petak i u subotu.

Testovi nisu bili mnogo teški, kažu budući studenti Union univerziteta Nikola Telsa u Novom Pazaru. Budući poslovni menadžeri Emina Međedović i Ramo Habibović ističu da su na ovom univerzitetu i dobro pripremljeni za testiranje, te da očekuju da će baš ovde steći potrebno znanje za profesionalno usavršavanje.

I profesori su, kažu, zadovoljni iskazanim interesovanjem velikog broja budućih studenata za različite akreditovane studijske programe Union univerziteta. Koordinatorka univerziteta za Novi Pazar, prof.dr Birsena Numanović Duljević zahvaljuje budućim studentima i njihovim roditeljima što su im, kako naglašava, ukazali poverenje.

”Mislim da će biti zadovoljni sa nama. Pružaćemo im ono za šta su se i opredelili. Na prvom mestu, dobiće kvalitetno obrazovanje i priznate diplome, ne samo kod nas, već i u svetu”, kaže Numanović Duljević.

U drugoj grupi studenata prijemni ispit na Union univerzitetu u Novom Pazaru polagaće u četvrtak budući studenti: informatike, pedagogije, andragogije i ekonomije. Za buduće farmaceute, prijemni ispit biće organizovan u petak u 10 časova. Koordinator za Farmaceutski fakultet dr Šaban Bulić, poziva sve zainteresovane kandidate, ali i njihove roditelje da dođu u petak i prisustvuju prezentaciji osnivača, koji će biti otvoreni za sva njihova pitanja.

Prijemni ispiti za studijske programe: kriminalistika, bezbednost i sport, biće organizovani u subotu, a upis na Union univerzitetu trajaće do 24.jula.

S.Lj.

Podeli