Politika

Ćatić: Nisam plaćao nikog da blati Tandira, protiv televizije Sandžak podneću tužbu

Osman Ćatić uspešni prijepoljski preduzetnik i odbornik u lokalnom parlamentu odbacio je kao netačne navode Sandžak televizije da je plaćao 5000 evra svakom ko javno bude blatio Samira Tandira predsednika OO BDZS u Prijepolju putem medija te brojne druge neistine izrečene na račun njegov, firme Ćatić kompani čiji je vlasnik i stranke Sandžačke demokratske partije objavljene na Sandžak televiziji koja se nalazi pod direktnom kontrolom BDZS, protiv koje najavljuje podnošenje tužbe.

Izmišljena priča izrežirana je i plasirana od strane Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka u Prijepolju, stranke čiji je rejting vrtoglavo opao od kada umesto svojih, ostvaruju političke ciljeve Milana Gačevica, deklarisanog mrzitelja dzamija koji i skupštinsku govornicu koristi kako bi okaljao čast i ugled isključivo uspešnih Bosnjaka. Osman Ćatić kaže da je iznenađen napadom na njega i njegovu firmu od strane Samira Tandira i neistina koje je plasirao putem stranačke televizije.

– Ja nisam nikada bio u lošim odnosima sa ljudima iz BDZS a posebno ne sa Samirom Tandirom, ne znam zbog čeka izmišlja i konstruiše ovakve priče u javnosti. Ja moram da potsetim Tandira da ja nisam bio u Lukama kada se prva tuča u istoriji bošnjačkog džemata dogodila u džamiji, u njoj nisam učestvovao i za to nisam nikom plaćao. Takođe želim da ga potsetim da nisam bio ni u sportskoj dvorani kada mu je 1500 građana Prijepolja zviždalo, nisam poznavao ni njegove ljude koji su vodili njegovu kampanju i koji su ga sada napustili, do sada smo imali korektne odnose i ne znam zboga čega iznosi neistine na moj račun – kaže Osman Ćatić, prijepoljski preduzetnik.

Ćatić smatra da se Tandir praveci famu oko sopstvenog lika i dela uplašio od osipanja sa kojim se susreće u stranci te od nedavnih zvižduka nezadovoljstva gradjana Prijepolja koje je ovaj političar doživeo u svom gradu.

Član Opštinskog veća Milan Gačević kolateralna je šteta ovdašnje vlasti, on svojim javnim istupima direktno šteti i narušava ugled predsednika opštine Dragoljuba Zindovića, ističe Ćatić.
Firma “Ćatić kompany”dobitnik je brojnih državnih priznanja,zapošljava blizu 150 radnika i uredno izmiruje sve svoje obaveze prema državi.Iz ove kompanije kažu da će pravdu za narušeni ugled i štetu koju trpe usled neistina iznešenih na njihov račun od strane Sandžak televiziji potražiti pred sudom.

Alem Rovčanin

Podeli