Društvo

Brojni ministri čestitali Bajram

Predstojeći ramazanski Bajram čestitali su i brojni ministri Vlade Republike Srbije.

Čestitku povodom predstojećeg Bajrama uputila je ministarka državne uprave I lokalne samouprave Ana Brnabić. „Povodom predstojećeg Ramazanskog bajrama, u ime Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave kao i u svoje lično ime, svim građanima Srbije islamske veroispovesti čestitam najveći islamski praznik, sa željom da praznične dane provedu u miru, sreći, blagostanju, međusobnoj ljubavi i toleranciji.“

I Ministarka pravde Nela Kuburović čestitala je danas reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu ef. Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludinu Dudiću i svim građanima islamske veroispovesti Ramazanski Bajram. „Želim da radost velikog praznika duhovno osnaži sve muslimane i potvrdi večno istinu da smo svi deca istog Tvorca“, napisala je Kuburović u čestitki. Kuburović je istakla da se samo zajedno i u bratskoj ljubavi mogu graditi bolja budućnost i negovati najveće vrline ljubavi, mira i uzajamnog poštovanja. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski bajram glavnom muftiji i predsedniku Mešihata Islamske zajednica u Srbiji Mevludu Dudiću i reis-ul-ulemi Rijaseta Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću. „Srdačno Vam čestitam Ramazanski bajram. Želim da radost velikog praznika duhovno osnaži sve muslimane i potvrdi večnu istinu da samo zajedno i u bratskoj ljubavi možemo graditi bolju budućnost sebi i svojim potomcima, negujući najveće vrline ljubavi, mira i uzajamnog poštovanja“, navodi se u čestitki, saopštilo je ministarstvo, stoji u Vulinovoj čestitki.

 

Senada Kalić

Podeli