Društvo

Bogat Ramazanski program na Televiziji Novi Pazar

Gledaoce naše televizije i ove godine očekuje bogat i raznovrstan Ramazanski program. Televizija Novi Pazar u saradnji sa Balkan medija grupom svakodnevno će emitovati deo programa iz studija u Istanbulu, koji će, pored Turske, preuzimati veliki broj televizija sa Balkana.

Sa Bosfora će za sve medije širom Balkana, koji preuzimaju taj program, domaćin biti naš kolega Galib Gicić, , koji će sa Bošnjacima u Turskoj razgovarti i na taj način nam preneti ramazansku atmosferu u turskoj. Naši gledaoci će dočekati iftar uz Novopazarce, koji će svakog dana kuvati jela i na taj način davati predloge šta se može naći na vašoj trpezi tokom meseca posta.
Građani sa kojima smo razgovarali kažu da su godinama uz naš program, te da i ove godine tokom Ramazana očekuju bogat programski sadržaj na TV Novi Pazar. Kako kažu, posebno smo gledani u inostranstvu, gde su daleko od svog zavičaja, ali da im program na našoj televiziji približava ramazansku atmosferu.

Raznovrsnu programsku šemu tokom Ramazan čine emisije sa različitih meridijana. Živa uključenja, predjuftarske emisije iz Novog Pazara, ali i Istanbula. Donosimo vam priče iz Nemačke, Dubaija i ostalih delova sveta. Ovaj ramazanski projekat sprovodi TV Novi Pazar i Balkan medija grupa, asocija koju čini 25 vodećih balkanskih televizija, čiji je potpredsednik direktor TV Novi Pazar Denis Mavrić.

https://youtu.be/Sk7V0a3PGsc

Podeli