Društvo

Otvoren novi tržni centar u Novom Pazaru

U Novom Pazaru otvoren je  tržni centar Samald u kojem trenutno posluju četiri kompanije. Time je  omogućeno upošljavanje novih radnika, a i prilika da građani na jednom mestu kupe  sve za svoj dom.

Aman plus, win win, YSK  i Woby haus, kompanije, koje su svoje poslovnice otvorili  u Ulici Čerkez Mahala.

Direktor tržnog centra Samalad Ćerim Šemsović kaže da je u planu da se ovde otvori još nekoliko trgovinskih preduzeća, čime će se uposliti novi radnici.

“Kako je planirano do kraja avgusta ovde će biti još poslovnih objekata. Otvoriće se  još jedna sportska radnja, dečija prodavnica, DM traži novu poslovnicu, koja će biti ovde, a očekuje se otvaranje nemačke firme za obuću Deichmann. U toku su pregovori i sa poznatom firmom H&M. Otvoriće se i jedan ugostiteljski deo sa igraonicom za decu što će upotpuniti ovaj kompleks, a naši sugrađani će moći da kupuju sve na jednom mestu. Ove firme prihvatili su moje radnike, a primili i nove, koji će imati dobre plate”, kaže Šemsović.

Građani sa kojima smo razgovarali kažu da je dobro što Novi Pazar ima jedan ovakav prostor za kupovinu.

Novootvorene prostorije obišli su predstavncii lokalne vlasti: gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, predsednica skupštine Ifeta Radončić i pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović. Oni su vlasnicima ovih objekata  poželeli uspeh u daljem radu.

Podeli