DruštvoVesti

Akcija “Pomozi komšiji” stigla do porodice Joksimović

Akcija Srpske napredne stranke “Pomozi komšiji” sprovedena je i u selu Sebečevo. Kako bi olakšali život porodici Joksimović  obezbeđena im je pomoć u vidu osnovnih životnih namirnica.

Šestočlana porodica Joksimović slabijeg je materijalnog stanja. Mesečna primanja su im minimalna. Kako kažu jedva uspevaju da prežive. Pomoć u vidu namirnica, koja je obezbeđena u okviru akcije “Pomozi kommšiji “ je za njih od velikog značaja.

“Živimo teško. Ostali smo bez posla. Svaka pomoć nam je dobrodošla. Hvala ljudimo, koji su nam pomogli, a i predstavicima stranke, koji su danas došli da nam pomognu”, rekao je najstariji član ove porodice Želimir Joksimović.

Ova Humanitarna akcija koju sprovode članovi gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru prvenstveno se ogleda u vidu distribucije osnovnih životnih namirnica i ogreva ljudima slabijeg materijalnog stanja.

“Iako su prošli izbori Srpska napredna stranka (SNS) nastavlja svoje aktivnosti. Ovo je prva pomoć za porodicu Joksimović u vidu namirnica i higijenskih sredstava. Ovo je znak da ova partija ne prosipa prazne priče, već da pokazuje humanost na delu“, kaže ispred gradskog odbora Srpske napredne stranke Stefan Lešević.

Lešević dodaje da će se ovakve aktivnosti nastaviti i ubuduće, a na nekim mestima, gde bude potrebno, paket sa osnovnim životnim namirnicama biće podeljen i više puta.

Akciju “Pomozi komšiji”, Srpska napredna stranka sprovodi od početka godine, a obuhvata različite humanitarne aktivnosti. Cilj je da se olakša život meštanima, kojima  je pomoć potrebna.

S.Redžepefendić

Podeli