Hronika

Napadnut član gradskog odbora Sandžačke demokratske partije

Član gradskog odbora Sandžačke demokratske partije, Almedin Ljajić, brutalno je pretučen u neposrednoj u blizini njegove kuće. Kako je on rekao za Radio-televizuju Novi Pazar, njega su u naslju Bukreš kolima presrele a zatim pretukle tri osobe sa fantomkama na glavi.
„ Bio sam u šoku, nisam znao šta se dešava, tri osbe sa fantomkama su nasrnule na mene i udarale me u glavu“, rekao je Almedin Ljajić.
Nakon što se, kako je rekao, izvukao, čitav dođaj je prijavio policiji a zatim je primljen na hiruško odjeljenje Opšte bolnice gdje su mu dežurni lekari ukazali pomoć.
Predsjednik gradskog odbora SDP, Husein Memić, kaže da je Almedin nikad nije imao kriminalni dosije niti je ikada prekršajno gonjen i ističe da on važi za uzornog momka koji je kao takav i prepoznat od strane SDP.
„Najoštrije osuđujemo jedan ovakav vandalski čin. Očekujemo od tužilaštva i Policije da u najkarćem mogućem roku pronađu počinioce ovog sramnog napada i one koji su na zverski način isprebijale Almedina Ljajića, rekao je Memić.
„Bio sam ubeđen da su prije 8 do 9 godina zauvijek prestali ovakvi načini obračuna. Želim da se ovo više nikom ne dogodi, niti jednom građaninu Novog Pazara“, rekao je Memić.

Podeli