Akcijom “Pomozimo komšiji“ izgrađen put u selu Kovačevo

Udaljeno domaćinstvo u selu Kovačevo dobilo je prohodan put zahvaljujući humanitarnoj akciji koju su sproveli članovi Srpske napredne stranke pod nazivom „Pomozimo komšiji“. Želja inicijatora ove humanitarne akcije jeste da članovi SNS-a na različite načine pomažu najugroženijim domaćinstvima i pojedincima.

Ispred Srpske napredne stranke, Tihomir Ratković, kaže da se do sada ova humanitarna akcija prvenstveno ogledala u pomoći u vidu distribucije osnovnih životnih namirnica i ogreva ljudima slabijeg materijalnog stanja. Članovi Srpske napredne stranke ovakve aktivnosti sprovode već godinu dana, a ovog puta su odlučili da pomognu pojedincu kome je otežan život na selu, a kome je dom prilično udaljen i izolovan.

“ Kada smo poslenji put dolazili, mještani su nam rekli da bi izgradnja ovag puta dosta olakšala život mještaninu Milanu Miloševiću koji živi sam”, rekao je Ratković.

Sve u Kovačavu je posebno obradovao ovaj gest Srpske napredne stranke. Oni dobro poznaju svog komšiju i probleme sa kojima se nosi i kažu da je pomoć stigla na pravu adresu.

Realizaciju akcije pomogli su i sami mještani Kovačeva koji su radili “na mobu”, ali i privatnici koji su besplatno ustupili mehanizaciju koju posjeduju. Kako je najavljeno slične aktivnosti će se realizovati i u narednom periodu.

Podeli