DruštvoVesti

Preko 60 izlagača predstaviće se na “ Mini start up sajmu “

Na “Poslovnim susretima ”, koji će se od 24.aprila održavati u novopazarskom Kulturnom centru učestvovaće preko 200 kompanija iz cele Srbije, na kojima će privrednici moći da razmene iskustva sa svojim kolegama, a i da nađu nove partnere u poslu. Na “mini Sajmu start up kompanija” će se predstaviti preko 60 izlagača, a sajam će biti izložbeno –prodajnog karaktera, te je otvoren za sve zainteresovane građane.

Posetiocima će se na tom sajmu od 24 do 25.aprila predstaviti proizvođači, agro, modne i lake industrije. Ispred Agencije za ekonomski razvoj SEDA, Almir Šaćirović rekao je da je ovaj događaj idelana prilika za privrednike da kroz razmenu iskustava unaprede svoj rad. Građani će imati priliku da kupe proizvode svih izlagača na sajmu. Otvaranje sajma je u 12 sati u Kulturnom centru.

U okviru projekta „Podrška razvoju privatnog sektora u južnoj i jugozapadnoj Srbiji (PSD)“ a koji je finansirala Američka agencija za međunarodnu saradnju USAID preko Razvojne agencije Srbije sa 4 regionalne razvojne agencije za razvoj iz Novog Pazara ,Leskovca , Kraljeva i Užica. Kupovinom opreme podržano je 62 privrednika, za koje je ovaj događaj prvenstveno i organizovan kako bi predstavili svoj dosadašnji rad.

Podeli