Politika

Gradsko veće izmenilo Plan javnih nabavki za ovu godinu

Gradsko veće razmatralo je predlog izmene Plana javnih nabavki za ovu godinu u okviru kojeg će biti izdvojena sredstva za usluge socijalne zaštite, a i za izradu projektne dokumentacije rekonstrukcije  i razvoj postrojenja za pripremu vode u naselju Hadžet. Pred gradskim većnicima našli su se planovi i programi odeljenja gradske uprave Novog Pazara.

Član Gradskog veća Ervin Čašić kaže da su izveštaji  rada odeljenja u prethodnoj godini svi usvojeni u zakonskom roku. Jedna od bitnih tačaka na ovoj sednici bila je Predlog IV izmene Plana javnih nabavki za 2017.godinu.

„Za usluge socijalne zaštite biće izdvojeno oko 23.944.702,31 dinara. Za izradu projektno tehničke dokumentacije rekonstrukcije i razvoja postrojenja za preradu sirove vode na Hadžetu biće izdvojeno 6.500.00,00 dinara. Zbog obilnih padavina imali smo problem sa vodosnabdevanjem, jer jedan od predfiltera, koji ima ulogu da pročisti vodu je nedostajao gradu i zbog toga smo imali problem. Potrudićemo se da taj problem rešimo što pre“, rekao je Čašić.

Ove tačke će nakon Gradskog veća proći i skupštinsku proceduru.

Podeli