Ekonomija

Sutra otvaranje objekta LC Waikiki u Novom Pazaru

Nakon nešto više od godinu dana od ulaska na srpsko tržište, vodeći turski modni brand, LC Waikiki, otvoriće sutra u Novom Pazaru svoju jedanaestu prodavnicu u našoj zemlji. Svečano otvaranje planirano je za 12 h, a za sve kupce ovaj popularni modni brend pripremio je 20 odsto sniženja na sve artikle koji nisu sniženi.

Kako je rekao regionalni menadžer za Srbiju i BiH Sinan Šahin raduje ga činjenica što se objekat LC Waikikija otvara baš u Novom Pazaru.

“Odlična je lokacija radnje, vidim da se ljudi interesuju u jedva čekaju otvaranje. Radujem se što smo ovde otvorili objekat a da nije u nekom tržnom centru. Verujem da će dobro poslovati znajući da su vaši sugrađani do sada kupovali artikle Waikikija u Turskoj, Beogradu, Prištini i ostalim gradovima u okruženju” – rekao je Šahin.

Objekat u Novom Pazaru nalazi se na uglu ulica Stevana Nemanje i  Avnoja, a prostire se na tri nivoa. Zaposljeno je oko 30-tak mladih iz Novog Pazara.

LC Waikiki tim u Srbiji čini preko 200 zaposlenih, koji su doprineli da ovaj brend postane omiljena šoping destinacija. LC Waikiki nudi modne kolekcije za celu porodicu i sve uzraste, od odeće za bebe, do dece i tinejdžera, pa do kolekcija za žene i muškarce po veoma prihvatljivim cenama.

Svi LC Waikiki maloprodajni objekti poznati su po toploj atmosferi i odličnoj organizaciji prodaje koja kupcima omogućava da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno.

K.R.

Podeli