Politika

SDP: Podržati pobedničku, Vučićevu opciju

Iz Sandžačke demokratske partije (SDP) pozivaju glasače da se izjasne na predstojećim predsedničkim izborima za njihovog koalicionog partnera Aleksandra Vučića.
“Imamo jedanaest kandidata. Jedni govore da će da nam obezbede autonomiju , iako se bore za cenzus. Drugi nas gotovo i ne pominju. Retki su oni koji pominju Bošnjake. Ovo je trenutak da iskoristimo priliku i izaberemo ono što je najbolje za naš Sandžak”, ocenili su u ovoj stranciji.
Član Gradskog odbora SDP-a Armin Meghović ističe da se mora izabrati ono što je najbolje za Sandžak i da treba biti na strani pobednika, a to je Vučić, jer, zahvaljujući saradnji sa njim i njegovom Vladom Sandžačka demokratska partija je u Novom Pazaru uradila mnogo.
“SDP je uvek birala pametnu politiku, politiku pragmatizma. Tom politikom smo najviše investicija doveli u ovaj naš grad. Rešili smo problem vodosnabdevanja, poplava, veliki broj škola i obdaništa smo otvorili, veliki broj terena i stadiona, i sada je na nama da se usredsredimo na ekonomiju grada. Ekonomija grada će se popraviti izgradnjom auto-puta preko Pešteri”, kazao je Mehović, podsećajući da je Vučić pre nekoliko dana potvrdio da će ova saobraćajnica proći kroz Sandžak.

Podeli