Politika

Novopazarski „naprednjaci“ podelili stranačke informatore

Deljenjem promo materijala i razgovorom sa građanima Novog Pazara aktivisti Srpske napredne stranke iz ovog grada upoznali su građane sa predizbornom kampanjom, sa svim onim što ih očekuje u budućem periodu, ukoliko pobedi njihov predsednički kandidat.

Podela propagandnog materijala koju su aktivisti Srpske napreden stranke odrganizovali imala je za cilj da upozna novopazarce sa predizbornom kampanjom i politikom svog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. Kako ističe sekretar gradskog odbora ove stranke  Ljiljana Lešević postavljanje štandova spada u redovnu aktivnost SNS-a.

“Ono što nam je posebno drago jeste što građani ovog dela grada pružaju veliku podršku našem predsedničkom kandidatu i mi nimalo ne sumnjamo da će posle 2. aprila naš kandidat biti predsednik. Da ćemo sa Aleksandrom Vučićem ići u nove pobede. Graditi jednu bolju i lepšu Srbiju i to jače brže i bolje”, istaklaje Lešević.

Predsednički izbori zakazani su za 2. april, a kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na glasačkom listiću biće broj 6.

A.A.

Podeli