Sport

OK Novi Pazar: Uz podršku lakše do još jednog trofeja

Odbojkaški klub Novi Pazar pozvao je danas svoje simpatizere da u što većem broju dođu na predstojeće utakmice polufinala plej-ofa protiv Crvene zvezde i podrže ekipu koja se bori da, posle Kupa Srbije, osvoji još jedan trofej.

“Takođe, zahvaljujemo se svim našim privrednicima, privatnim firmama i prijateljima na nesebičnoj podršci i pomoći u funkcionisanju kluba. Posebnu zahvalnost dugujemo Gradu Novom Pazaru i gradonačelniku (Nihatu Biševcu), koji su, uprkos teškim vremenima, bili naša glavna podrška, moralna i finansijska”, dodaje se u saopštenju Odbojkaškog kluba Novi Pazar.

Navodi se i da je Grad Novi Pazar snosio sve troškove organizacije finalnog turnira Kupa Srbije, kao i da su, u skladu sa mogućnostima, obezbeđene i premije igračima i stručnom štabu.

“Zbog toga smo im neizmerno zahvalni svi iz uprave kluba, kao i igrači. Naravno, najvažnije je da je gradskim budžetom za 2017. godinu planirano 13 miliona dinara za naš klub, najviše do sada”, stoji u saopštenju pazarskog superligaša.

Podsećamo, prva utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde igraće se u nedelju, 26. marta od 18.00 u dvorani Pendik, gde će se tri dana kasnije održati i drugi meč. Treći duel zakazan je za 1. april u Beogradu, dok su 4. i 7. april termini za eventualni četvrti i peti susret u Beogradu, odnosno Novom Pazaru.

M. Minić

Podeli