Politika

Članovi Nove Srbije prešli u SNS

Srpska napredna stranka u Novom Pazaru dobila je nove članove. Naime, kompletan Gradski odbor Nove Srbije danas je zvanično prešao u redove SNS-a. Novopazarski naprednjaci očekuju nastavak ukruplnjavanja lokalne političke scene i nadaju se da će, kako ističu, i druge političke partije prepoznati prednosti udruživanja sa Srpskom naprednom strankom.

Nezadovoljni poslednjim dešavanjima u stranci, članovi Gradskog odbora Nove Srbije u Novom Pazaru doneli su odluku da svoje političko delovanje i zvanično usklade sa Srpskom naprednom strankom. Ovakva odluka, prema rečima predsednika, sada već ugašenog odbora Nove Srbije Gradimira Nedeljkovića, rezultat je dugogodišnje uspešne saradnje sa koalicionim partnerima iz SNS-a.

”Razlog zašto smo prešli u SNS-u je taj što smo mi od samog formiranja SNS-a bili prvi koalicioni partner te stranke. Naš Odbor je zadovoljan saradnjom od samog početka. Drugasrski iskreno i zajendo smo na svemu radili”, rekao je Gradimir Nedeljković.

Novim članovima je čestitao i poželeo dobrodošlicu, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nikola Jolović. On je istako da ljudi sve više u Srpskoj naprednoj stranci prepoznaju dobar pošten i kvalitetan rad.

Gašenje Gradskog odbora Nove Srbije u Novom Pazaru nije jedinstven slučaj. Mnogi odbori širom Srbije su ugašeni na sličan način: prelaskom članova u redove SNS-a.

S. Lj.

Podeli