Sport

Govedarica: Pobedićemo Bačku

Trener Novog Pazara Zoran Govadarica rekao je danas da će njegovi fudbaleri, uprkos problemima, pobediti Bačku u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

 

“Moramo uvek pobeđivati, potreban je takav pristup. Za tri sedmice dva puta smo istrčali na Gradski stadion, kada smo igrali utakmice. Osim što zbog užasnog terena treniramo na ‘veštaku’, muče nas i povrede, ali to nije opravdanje i ovaj meč ćemo dobiti. Uskoro će dvonedeljna pauza, valjda ćemo konačno svi biti na okupu”, rekao je Govedarica.

Novi Pazar je 12. na tabeli sa 11 bodova, dok je Bačka pretposlednja sa bodom manje.

Govedarica je ocenio da je njegova ekipa pobedila Radnički, da je u Surdulici izgubila iz nefudbalskih razloga, a da je zbog izostanka velikog broja prvotimaca ostavila nešto slabiji utisak protiv Napretka.

“Nezadovoljan sam samo rezultatski, a pokazali smo da možemo sa svima da se nosimo. Bili smo egal u Kupu sa Vojvodinom, najboljom ekipom u državi. Penale smo slabo izvodili i ta dva gola jedva smo dali. Ali, razumem igrače, kod njih se nešto dešava i to su neki razlozi i koji su i doveli do svega ovoga”, naveo je trener Novog Pazara.

Pazarci će se ekipi iz Bačke Palanke suprotstaviti bez povređenih Lazara Pajovića, Milana Svojića i Dušana Pantelića, kao i nedovoljno oporavljenih Miloša Tintora i Mladena Živkovića.

Utakmica Novi Pazar – Bačka igraće se u nedelju od 15.00 na Gradskom stadionu.

M. Minić

Podeli