Društvo

Đurić: I ubuduće podrška građanima ovog kraja

Aktuelna Vlada  nastavice sa pruzanjem konkretne  insitucionalne,  finansijske i svake druge zakonima garantovane podrske, istaknuto  je nakon susreta gradskog rukovodstva sa direktorom Kancelarije Vlade Srbije Markom Djuricem. Djuric je tokom posete Novom Pazaru podsetio da gradjani ovog kraja zasluzuju zivot u boljim uslovima  te da ce republicka vlast  staviti sve resurse na raspolaganje kako bi u saradnji sa gradskim čelnicima taj zadatak bio ispunjen.

Na sastanku u Upravi grada Đurić je predstavnike lokalne vlasti upoznao sa planovima Vlade Srbije o obezbeđivanju veće podrške za ove krajeve.  Nakon sastanka u Gradskoj upravi održana je tribina Srpske napredne stranke u Kulturnom centru, a potom je organizovana I poseta  privatnom preduzeću dr Džins  u ovom gradu.

‘’Cilj nam je da upoznamo ljude iz lokalne samouprave sa planovima da na ovo područje obezbedimo veće prisustvo podrške Vlade Srbije, kada je reč o radu lokalne samouprave, ali I malih I srednjih preduzeća, koja su kičma razvoja Novog Pazara’’, rekao je Đurić.

Narodni poslanik Nikola Joloviće je ovu posetu ocenio vemoa značajnom za ovaj kraj. On je pozitivno ocenio I sastanak u Gradskoj upravi , ali I izrazio uveravanje da će ‘’Vlada Srbije sa Aleksandrom Vučićem na čelu dati još veći prioritet razvoju ovog kraja. Samim tim nadamo se I dolasku novih investitora, poboljšanju putne infrastructure I svega onoga što će u narednom  period olakšati život građanima Novog Pazara’’, rekao je Jolović.

‘’Vlada je tu da pomogne svima, a razvoj ruralnih područja za vladu  je imeperativ –naglasio je Đurić u Novom Pazaru.  

S.Lj.

Podeli