Vesti

Šantić: Vlast u Prijepolju korumpirana, nesposobna i nedosledna

Renoviranje kabineta predsednika opštine Prijepolje i sumnjiva nabavka nameštaja uzburkala je javnost u toj sandžačkoj opštini.

’’Ovo je samo jedna u nizu mahinacija ove vlasti koju odlikuju tri karakteristike:  nesposobnost, nedoslednost i  korupcija, tvrdi odbornik Sandžačke demokratske partije Izudin Šantić.

Šantić kaže da nova vlast nije pokazala nikakve rezultate, te da su njenu dosadašnju vladavinu  obeležile brojne  afere od kojih je poslednja nabavka nameštaja.

’’Nedoslednost ove vlasti se ogleda u tome što se ne odnosi racionalno prema budžetu opštine i što uvodi još pet dodatnih funkcija. I pre izbora, a i ranije dok su bili opozicija, govorili su da će se racionalno odnositi prema budžetu opštine Prijepolje, a sada na samom startu imamo to da uvode pet novih funkcija koje će poreske obveznike koštati 300.000 evra godišnje”, ističe odbornik Šantić.

Šantić tvrdi da je korupcija  nešto što je na samom startu počelo da se vezuje za rad ove vlasti, što se prema njegovim rečima,  najbolje videlo na primeru nabavke nameštaja za kabinet predsednika opštine.

Alem Rovčanin

Podeli