Sport

Završen 26. Ramazanski turnir u malom fudbalu

Ekipa Građevinskog preduzeća Đondić osvajač je 26. Ramazanskog turnira u malom fudbalu u konkurenciji seniora, posle pobede od 4:1 u finalnoj utakmici protiv W stara, dok je treće mesto zauzeo Ikan kompani.

Trostruki strelac u meču za trofej bio je član šampiona Milan Mutavdžić, jedan gol postigao je i najbolji igrač turnira Elvedin Škrijelj, a na drugoj strani precizan je bio jedino Halil Ćatić, koji je proglašen za najefikasnijeg seniora.

Najbolji golman u elitnom uzrastu je Emir Đondić iz redova pobednika.

Takmičenje kadeta završeno je ranije, a slavila je Ekonomsko-trgovinska škola, ispred Nacional Lj Hateksa i Jošanice ERD.

U toj starosnoj kategoriji, Mirza Delimeđac (Ekonomsko-trgovinska škola) najbolji je igrač i strelac, dok je Rejhan Avdović (Nacional Lj Hateks) izabran za najboljeg golmana.

Pazar juniors 1 slavio je kod pionira, posle pobede u finalu nad timom As Gasprom 2 sa 3:1. Treće mesto zauzeo je Nacional Stovarište Bihorac, dok je OFK Delimeđe, koji se takmičio u ovom uzrastu, nagrađen trofejom za fer-plej.   

Dženan Camić i Vladan Simić iz prvoplasiranog sastava proglašeni su za najboljeg igrača i golmana, a član poraženog finaliste Amar Nurović je “kralj strelaca”.           

ND 2011 1 bio je bez premca kod petlića, pošto je u finalu, čiji je regularni tok završen bez golova, nakon boljeg izvođenja penala upisao trijumf nad ekipom Pazar juniors 3. Treće mesto osvojio je Nacional ALK.

Igrači šampiona Samed Baždar i Aldin Tutić briljirali su na terenu i između stativa, dok je član tima Nacional ALK Belmin Ramdedović najubojitiji strelac.

Pazar juniors Amar i Amer pobednik je takmičenja cicibana, a u finalu je savladan As Auto centar Pašović rezultatom 2:0. Na pobedničkom postolju našao se i Sport klub 99A 2006.  

U tom uzrastu, Amel Lotinac iz prvoplasiranog sastava najbolji je igrač, poraženi finalista imao je u Tariku Bogućaninu prvog strelca, dok je trećeplasirani tim iznedrio najkvalitetnijeg golmana Darisa Šutkovića.

Pazar juniors 8 trijumfovao je protiv As Tepih centra 07 u finalu poletaraca posle boljeg izvođenja penala. U regularnom toku bilo je 1:1, a pobednička ekipa realizovala je jedini od šest izvedenih udaraca sa sedam metara. Na trećoj poziciji završio je As Parol Džins 08.   

Kod najmlađih, Emin Sinanović iz As Tepih centra 07 prvi je igrač i strelac, dok je trećeplasirani kolektiv dao najboljeg golmana Ahmeda Hasanovića i najmlađeg pojedinca turnira Hamzu Sinanovića.

M. Minić 

Podeli