Sport

Zatrić: Pioniri ciljaju polufinale prvenstva Srbije

Pioniri Odbojkaškog kluba Novi Pazar učestvovaće od 20. do 22. maja na završnom turniru prvenstva Srbije u Velikom Gradištu, a njihov trener Jakup Zatrić rekao je da očekuje plasman među četiri najbolja tima.

“Posle trijumfa na regionalnom šampionatu, bilo bi realno da budemo među četiri najbolje pionirske ekipe u Srbiji. Dosta smo uradili tokom ove tri godine, bilo je turnira i raznih kampova, pa možemo da se uporedimo sa protivnicima”, rekao je Zatrić.

Mladi Novopazarci igraće u G grupi, sa Klek Srbijašumama i valjevskim VA 014. Utakmica sa ekipom iz Kleka zakazana je za petak od 19.00, dok je meč protiv VA 014 na programu u subotu od 11.00. Pobednici svake od četiri grupe plasiraće se u polufinale.     

“Prilično su šture informacije o rivalima, ali uspeli smo nešto da saznamo i napravimo određene analize. Mislim da je ključna utakmica sa Klekom, pobedom bi se približili ulasku među četiri najbolja tima, verujem uz VGSK, Spartak iz Ljiga i Partizan”, ocenio je Zatrić.

Trener novopazarskih pionira imaće na raspolaganju desetoricu odbojkaša, a to su Bakir Birđozlić, Ensar Zečić, Alija Bekrić, Damjan Jolović, Mihajlo Đorović, Emin Bajramlić, Adnan Džudžević, Emir Kučević, Dženis Martinović i Samed Halilović.    

Mečevi za plasman igraće se u nedelju, a finalni duel počeće u 13.00.

M. Minić   
              

Podeli