Društvo

Rekonstruisane učionice u Žunjevićima

U selu Žunjevići,podno Rogozne,pre nesto više od mesec dana iz gradskog odbora SNS obećali su,a potom sproveli u delo,rekonstrukciju enterijera učionica u kojoj nastavu pohađaju učenici nižih razreda.

Prema rečima Nikole Jolovića ,predsednika gradskog odbora SNS-a ,inače narodnog poslanika,ova učionica bila je ruglo sa potpuno ne adekvatnim uslovima za rad,a sada je učionica kakvom se može podičiti bilo koja škola širom Srbije.Uz ovo ,po rečima Jolovića,izvršena je i izrada 1,2 km lokalnog puta.

Meštani su izuzetno zadovoljni.Zoran Pavlović zahvaljuje se na doprinetom razvoju njihoog sela.Vuča Petrović,roditelj jednog od učenika ,kao roditelj je zahvalan na humanijim i zdravijim uslovima za rad I boravak dece.

Učitelj Šerif Ramović,kome su roditelji zahvalni zato što im decu prevozi do škole,zadovoljan je što je plafon zamenjen dosadašnjom tavanicom,što prozori više ne prokišnjavaju,kao i na novoj table.Ni učenici ne kriju zadovoljstvo.

Vrednost radova na enterijeru učionice je 400.000 dinara,dok je putna infrastruktura koštala 260.000 dinara.

Po današnjem dogovoru sa meštanima,gradski odbor SNS-a Novog Pazara obećao je nastavak radova na lokalnom putu,što će biti završeno za najviše deset dana.U planu je i uređenje druge učionice.

                                                                                                                                             J.Jelić

Podeli