Vesti

Imamović: Naša politika, uprkos napadima, ostaje ista

Iz Sandžačke demokratske partije su povodom paljenja transparenta njihove stranke na Bedemu rekli da politika SDP-a ostaje ista kao i svih ovih godina uprkos napadima na nju. Politika razvoja, infrastrukturnih ulaganja, ekonomskog oporavka, mira, toleranicje i suživota je ono čemu građani daju podršku svih ovih godina, i što će pobjediti sve loše i negativno i na ovim izborima.

“Sve što radimo ovih dana, sve aktivnosti koje sprovodimo imaju za cilj unapređenje uslova življenja našim sugrađanima. Nastavljamo sa infrastrukturnim ulaganjima, sa ulepšavanjem našeg grada. Najavljujemo i nove velike infrastrukturne projekte, kao što je Dom zdravlja i nova savremena služba Hitne pomoći”, rekao je član Izbornog štaba SDP Aladin Imamović.

On je istakao da su rad i trud vidljivi na svakom koraku, da narod to prepoznaje što za rezultat ima osnaživanje Sandžačke demokratske partije.

“U prilog tome ide i činjenica da se na našim skupovima u Muru i Požegi, mjestima gdje su opozicione stranke imale veliki broj pristalica okupio veliki broj građana koji su poslali poruku i rekli jasno i glasno da je SDP njihov prvi i jedini izbor”, dodao je Imamović.

Imamović je istakao da se opozicija u nedostatku podrške naroda, kadrova, te političkog programa i bilo kakve ideje u kampanji bavi jedino onim što im je preostalo, a to je, prema njegovim riječima, izazivanje haosa, napetosti i incidenata.

“Transparent je podrška naroda našem lideru Rasimu Ljajiću. Kome može da smeta parče postave, komad jeftinog materijala i kilogram farbe. To će se za mjesec dana sve skloniti. Naši plakati se prelepljuju plakatima drugih stranaka, njihovi aktivisti to rade u pratnji obezbjeđenja, samo da bi sejali strah i napravili kakav incident na kome će pokušati da profitiraju”, rekao je Imamović.

Imamović je zaključio da je sve to dozvoljeno, jer je poruka Sandžačke demokratske partije odavno poslata i neuništiva.

“Mi tu poruku šaljemo osam godina. Jedino Novi Pazar, Sandžak i narod su nam na prvom mjestu”, zaključio je Imamović.  

A. N.

 

Podeli