Vesti

SDP predao listu, potpisi prikupljeni u rekordnom roku

Sandžačka demokratska partija u rekordnom roku prikupila je i više nego što je bilo potrebno potpisa za podnošenje liste za predstojeće lokalne izbore. Gradskoj izbornoj komisiji podnijeta je lista koalicije predvođene SDP pod nazivom „Za evropksi Novi Pazar-Rasim Ljajić“.

Daleko veći broj potpisa od potrebnog prikupljen je u rekordnom roku za koaliciju okupljenu oko Sandžačke demokratske partije, a koju čine još i SDPS, LDP, BDZ i SZS.

Član predsjedništva Sandžačke demokratske partije Mirsad Jusufović reko je da je rukovodstvo te stranke posebno ponosno jer je veliki broj građana došao da se potpiše i pruži podršku njihovoj političkoj partiji u trenutku kada su velike nepogode zahvatile Novi Pazar.

“To nam je velika podrška, motiv i obaveza da i na ovim izborima odnesemo ubjedljivu pobjedu kao i do sada”, rekao je Jusufović.

Komentarišuči odluku Muamera Zukorlića da privremeno funkciju muftije stavi u fazu “mirovanja” zbog političkog djelovanja Jusufović je rekao:

“Mi ljudima pomažemo u ovim teškim trenucima, ništa ne stavljamo u fazu mirovanja i radimo mnoge velike poslove. Ta vijest koja nas je juče zatekla nam je jasan pokazatelj da je pred nama prljava kampanja. To je njihov poslednji trzaj jer su svjesni da će nakon ovih izbora otići u političku istoriju”, rekao je Jusufović.

On je na kraju pozvao sve birače i simpatizere SDP da budu istrajni, da ne nasjedaju na provokacije i da na dan izbora pruže podršku toj stranci kako bi se ostvarila ubjedljiva pobjeda i nastavio put razvoja i oporavka Novog Pazara.

A. N.
 

Podeli