Vesti

Stara koalicija u nove pobede

Sandžačka demokratska partija, Socijal demokratska partija Srbije I Stranka za Sandžak potpisale su danas Sporazum o zajedničkom učešću na izborima za odbornike  Skupština grada Novog Pazara. Na konferenciji z anovinare ušriličenoj nakon potpisivanja istaknuto je da je vlast čija okosnica su I dosada bile ove stranke učinila puno na unapređenju uslova života građana Novog Pazara ted a će upravo zbog toga na predstojećim izborima osvojiti preko 50% glasova.

Dosadašnja saradnja ovih stranaka dala je dobre rezultate što se pokazalo kroz vršenje vlasti I vođenje grada., kazao je predsedni SDP-a Nihad Hasanović On je izrazio duboko uverenje da će takav politički kurs biti nastavljen I ubuduće,. Govoreći o predstojećim izborima Hasanović je kazao da uprskos insistiranjima SDP-a na fer I demokratskoj kampanji ona neće biti nimalo laka. Ta stranka prema Hasanovićevim rečima u izbornu trku ulazi kao apsolutni favorit što predstavlja I određenu odgovornost

Predsednik Stranke za Sandžak Fevzija Murić podsetio je na rezultate koje su ove stranke delujući kao vlast u Novom Pazaru, postigle, od infrastrukturnih do za građane značajnih vitalnih projekata, a sve u cilju podizanja kvaliteta života građana Novog Pazara. Koalicija okupljena oko SDP-a ističe Murić uspela je da harmonizuje odnose među građanima.

Predsednik Gradskog odbora SDPS-a za Novi Pazar Elijas Rebronja kazao je das u u toj stranci, koja beleži visoke rejtinge, spremni za predstojeće izbore, naglasavši da će u kampanji akcenat biti stavljen na ljude I njihove potrebe, posebno na mlade.

Na konferenciji nakon potpisivanja koalicinog sporazuma je zaključeno da su građani Novog Pazara I Sandžaka politički zreli I svesni, te da će znati da prepoznaju I cene sve što je urađeno u prethodnom periodu.

 

Kalić Senada

Podeli