Vesti

Nišić: Veličanstven skup SDP u Sjenici

Članovi Foruma mladih Sandžačke demokratske partije Opštinskog odbora u Sjenici, izrazili su zadovoljstvo što je baš Sjenica odabrana za zvanični početak predizborne kampanje, i što ova partija u toj sandžačkoj opštini ima sve više pristalica.

Mladi SDP-a pozvali su predstvavnike svih političkih partija na fer i korektnu predizbornu kampanju, a sve vredne, radne i poštene ljude da im se pridruže, kako bi, kako ističu, stvorili još kvalitetniji tim koji će Sjenicu povesti u srećniju i prosperitetniju budućnost.

Analizirajući predizborni skup Sandžačke demokratske partije u Sjenici, Abdulah Nišić je, u ime Foruma mladih, izrazio zadovoljstvo što je predizborna kampanja zvanično počela u toj opštini i zahvalio svima koji daju podršku SDP-eu kao, kako je istakao, najboljoj političkoj opciji.

Najveće je zadovoljstvo raditi sa najboljom omladinom – rekao je Nišić, ukazujući na problem odliva mladih i neophodnost promena u vladajućoj strukturi.

”Ako se nastavi dosadašnja praksa ucena, divljaštva i nekulture, ostaćemo i bez ovo malo omladine što je ostalo u Sjenici”, upozorio je Nišić.

S.Lj.

Podeli