Categories: Vesti

Ljajić: I posle izbora na vlasti u Priboju

Lider i osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić rekao je okupljenima u punoj dvorani Doma kulture u Priboju da će SDP u toj opštini I nakon predstojećih izbora činiti vlast.

Ljajić je na obeležavanju godišnjice stranke u Priboju kazao da će se SDP baviti rešavanjem životnih pitanja I problema za razliku od onih koji se bave autonomijama I na taj način žive u bajkama. Kompletan izveštaj sa proslave godišnjice SDP-a u Priboju na programu je posle drugog Dnevnika.

Pored velikog broja građana Opštine Priboj, svečanosti povodom 16 godina od osnivanja odbora SDP-a prisustvovali su osnivač i lider SDP Rasim Ljajić, predsednik stranke Nihad Hasanović, predsednik opštinskog odbora stranke u Sjenici Muriz Turković, te predsednik Opštine Prijepolje Emir Hašimbegović. Proslavi 16. rođendana SDP-a u Priboju prisustvovali su i predstavnici koalicionih partnera SDP-a kao i predstavnik Islamske zajednice.

Predsednik Opštinskog odbora SDP-a u Priboju dr Jasminko Toskić kazao je da se Sandžačka demokratska partija od svog osnivanja zalaže za toleranciju i uspostavljanje demokratskih principa koji vode ka evropskoj budućnosti. ‘’Proteklih 16 godina nisu bile lake’’ kazao je Toskić ali su zahvaljujući velikom angažovanju i podršci osnivača stranke opstali na političkoj sceni I danas je u Priboju SDP stranka koja participira u vlasti. On je apelovao na svoje sugrađane da dobro razmisle da li je ispunjeno i jedno od obećanja političara za koje su ranije glasali, te da ne glasaju za one koji podstiču netrpeljivost u Sandžaku.

Osnivač i lider SDP-a Rasim Ljajić je naglasio da je vreme da se i ta sandžđačka opština razvija po ugledu na Novi Pazar i Prijepolje te da je to moguće ukoliko građani izaberu poštene ljude. Ljajić je kazao da ta stranka u Priboju više nikada neće biti u opoziciji te da će i ubuduće za razliku od drugih, građanima nuditi samo istinu bez obećavanja lakih rešenja za teške probleme.

 Lajić je ljudima u Priboju poručio da će se više pažnje poklanjati toj Opštini, da će im vrlo brzo biti predstavljen i program na osnovu koga će uvideti da sve ono o čemu je Ljajić pričao je uz napore i kvalitetne ljude lako ostvarivo i u Priboju. U drugom delu programa nastupili su hor Đulistan i solista Enes Merdović.

S.K. A.N

Podeli

rtvnp

Recent Posts

Napad na policiju u Tutinu: Nepoznata lica pucala u kopnenoj zoni bezbednosti

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za nepoznatim napadačima, koji su danas iz vatrenog oružja…

5 hours ago

Sjajan meč Pazarca u Rimu: Medvedev u tri seta savladao Međedovića

Danil Medvedev posle velike borbe u Rimu savladao fantastičnog Hamada Međedovića.

6 hours ago

”Rumelisiad” organizuje Balkanski ekonomski samit u Beogradu

U organizaciji turskog udruženja privrednika ''Rumelisiad'' u Beogradu će u četvrtak, 16. maja biti održan…

10 hours ago

Novi Pazar – Spartak 0:1

Sejduba Suma pogodio stativu iz penala u 45. minutu.

10 hours ago

Dejan Aleksić dobitnik književne nagrade ”Ismet Rebronja”

Na konkurs za regionalnu pjesničku nagradu ''Ismet Rebronja'' koji organizuje narodna biblioteka ''Dositej Obradović'' iz…

11 hours ago

Učenici Medicinske škole drugi u zemlji u pružanju prve pomoći

Učenici srednje Medicinske škole "Dva heroja" iz Novog Pazara osvojili su drugo mesto na Republičkom…

13 hours ago