Društvo

Vrtić u naselju Dohoviće prima nove polaznike

Novoizgrađeni i najsavremenije opremljeni vrtić u naselju Dohoviće čeka nove polaznike. Uprava predškolske ustanove “Mladost” raspisala je javni poziv za upis mališana za celodnevni boravak ili u pripremni predškolski program. Poziv je upućen svim roditeljima da se što prije prijave i prikupe dokumentaaciju.

 

U vrtić na Dohoviću već su se uselili mališani pripremnog predškolskog programa koji su koristili prostorije stare škole. Oni su prvi mališani koji koriste najsavremenije učionice i predmete za rad, kupatila su prilagođena upravo njima, a kompletan vrtić opremljen je po najsavremenijim standardima. Ovaj novi objekat površine 780 metara kvadratnih je u potpunosti spreman da prim i mališane za cjelodnevni boravak.

Mališanima bi dobrodošli pokloni donatora, igračke namjenjene njihovom uzrastu svakako bi značile vrtiću.

Novu školu i obdanište koriste djeca iz naselja Dohoviće, Selakovac, Varevo i Rajčinoviće, a roditelji koji su djecu do najbližeg obdaništa vodili i po 4 kilometra, ali je i to bila privilegija malog broja zbog nedostatka kapaciteta presrećni su zbog dana kada su dočekali da se savremen vrtić izgradi u njihovom naselju. A. N.

Podeli