Sport

Ivančević: Pozicija Spartaka može da zavara

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je da njegove fudbalere u predstojećoj utakmici ne sme da zavara poslednje mesto Spartaka, kao i da Subotičani imaju dobar i iskusan tim.

 

“Idemo u goste kvalitetnoj ekipi, čiji poslednje mesto može da zavara. Imaju iskusne igrače, igrom slučaja su tu gde jesu, ali u poslednjim kolima pokazali su da zaslužuju više”, rekao je Ivančević novinarima na Gradskom stadionu.

Spartak će sutra od 13.00 biti domaćin Novom Pazaru u 21. kolu Super lige Srbije. Pazar je na 11. mestu i ima 23 boda, a Subotičani su na začelju sa 10.

“Posle tri dragocena boda protiv Jagodine, želimo da nastavimo uspešnu seriju do kraja jesenjeg dela takmičenja. Ako ponovimo takav pristup i igru, mislim da se nećemo vratiti kući praznih šaka. Za nas je uspeh sve osim poraza”, ocenio je Ivančević.

On je dodao da se Jasmin Trtovac požalio na povredu i da će, najverovatnije, pauzirati, kao i da Vladimir Radivojević neće igrati zbog kartona.

“To ne remeti naše planove, imamo par dostojnih zamena. Odlazimo s nadom da ćemo napraviti pozitivan rezultat”, kazao je Ivančević.

Miljan Minić

Podeli