Vesti

Tribina SNS-a

Gradski odbor SNS održao je danas tribinu na temu zalaganja aktuelne gradske vlasti na rešavanju osnovnih životnih problema građana. Novi Pazar je veliko gradilište, a za većinu projekata sredstva je obezbedila Vlada Republike Srbije. U narednom periodu treba očekivati otvaranje novih fabrika i veće zapošljavanje, rečeno je na ovoj tribini.

 

Vlada Srbije vodi računa o ovom kraju pa je direktnim finansiranjem učesnik u brojnim projektima koji se ove godine realizuju u Novom Pazaru, rečeno je na današnjoj tribini GO Srpske napredne stranke. Inače, tema tribine ticala se aktuelne vlasti, u kojoj SNS participira,i njenog odnosa prema rešavanju svakodnevnih problema građana.

GO SNS ističe zasluge svog predsednika i narodnog poslanika Nikole Jolovića kada su rešavanja problema poljoprivrednika i sela u pitanju. Tako će biti i u narednom periodu.

Poverenje građana u rad Srpske napredne stranke i premijera Aleksandra Vučića raste iz dana u dan zbog sprovođenja zacrtane politike, bez korupcije, poštenog odnosa prema svakom građaninu, politike koja vodi u sigurnu budućnost, rečeno je na današnjoj tribini GO Srpske napredne stranke Novog Pazara.

Podeli