Politika

Mališani sa Dečijeg odeljenja dobili poklone

U okviru Dečije nedelje, predstavnici udruženja ”Prijatelji dece” i Uprve grada sa gradonačelnikom dr Mehom Mahmutovićem na čelu, posetili su Dečije odeljenje Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Decu, koja se leče na tom odeljenju obradovali su prigodnim poklonima, a kako je najavljeno, Dečije odeljenje dobiće i dva nova inhalatora.

Za gradonačelnika Novog Pazara dr Meha Mahmutovića, poseta Dečijem odeljenju Opšte bolnice je nešto što se nikako ne odlaže, bez obzira na mnogobrojne druge obaveze, koje može imati neko ko je na poziciji prvog čoveka grada. Pedijatar po vokaciji, gradonačelnik Mahmutović je sa posebnim zadovoljstvom uručio poklone mališanima na Dečeijem odeljenju, gde su ga kolege pedijatri i medicinsko osoblje veoma srdačno i toplo dočekali.

”Uprava grada je pokrovitelj svih manifestacija u okviru Dečije nedelje, koja je otvorena sa željom da potraje što duže – istakao je član Gradskog veća Seadetin Mujeziinović.

Osim poklona deci, za Dečije odeljenje obezbeđeno je i neophodno posuđe, a kako je najavio gradonačelnik dr Meho Mahmutović, ovo odeljenje uskoro će dobiti i dva nova inhalatora.

S.Lj.

Podeli