Društvo

Asfaltirana Gradska ulica

Nakon dve nedelje pripremnih radova, Gradska ulica je prvi put posle 40 godina rekonstruisana a onda i asfaltirana. Najzadovoljniji su oni koji ovuda svakodnevno prolaze ili imaju radnje u ovom delu grada. Oni kažu da ulica sada savršeno izgleda.

Predstavnici gradske uprave istakli su značaj završetak ove ulice i najavili su još niz infrastrukturnih projekata koji bi trebalo da se završe do Bajrama.

-Radimo vredno, ne gledajući koji je dan, radimo subotom I nedeljom. Pokušaćemo da što više toga završimo do Bajrama i da tad građanima Novog Pazara predamo potpuno nov, uglađen I sjajan cenatr grada” – rekao je pomoćnik gradonačelnika Muzafer Dragolovčanin.

I Nihad Hasanović, pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara istakao je veliki doprinos radnika AD Novi Pazar put koji na najkvalitetniji način odrađuju sve što im se zada kao zadatak. Hasanović je osim asfaltiranja centralnih ulica naglasio da je ove godine Novi Pazar veliko gradilište , te da se uporedo radi na izgradnji Dijagnostičkog centra, škole I vrtića u naselju Dojeviće, obdaništa u naselju Šestovo I na izgradnji atletskog stadiona. Odmah po završetku radova pušten je saobraćaj kroz Gradsku ulicu, a mašine su prešle u Višegradsku.

K.R.

Podeli