Društvo

Sajam za budućnost

Povodom proslave Dana policije Republike Srbije a u okviru projekta „Sajam za budućnost“, Policijska uprava u Prijepolju na platou Doma kulture, održala je smotru naoružanja i opreme policijskih službenika  Policijske uprave Prijepolje, vatrogasnospasilačkih jedinica i granične policije.

Učešće u proslavi uzeli su i sportski klubovi kao i udruženja građana i ostalih ustanova iz Prijepolja.

Policijski službenici Policijske uprave Prijepolje, Regionalnog Centra granične policije prema Republici Crnoj Gori i Odeljenja za vanredne situacije Prijepolje predstavili su svoju opremu, sportske veštine i vozila. Na današnjoj smotri naoružanja našlo se i oko tridesetak štandova sportskih, kulturnih i drugih udruženja Prijepolja, a sve u cilju da se građani bolje upoznaju sa aktivnostima i zdravim načinom života.

Učešće kroz bogat zabavni program uzeli su i najmlađi sugrađani iz dečijeg vrtića „Naša radost“ iz Prijepolja, kao i članovi KUD prijepoljskog Doma kulture. U sklopu ove manifestacije organizovana je i humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi u kojoj je uzelo učešće više od 70 policijskih službenika.

Belida Šehović

Podeli