Sport

Kosanović: Važna tri boda

I jedan i drugi trener su složni u konstataciji da je uprkos lošem terenu, viđena dopadljiva utakmica na Gradskom stadionu između Novog Pazara i OFK Beograda.

Dejan Đurđević (OFK Beograd)

– Videli smo odličnu utakmicu u nefudbalskim uslovima. Prvo, zato što nije bilo publike, a drugo zbog terena, koji je bio neverovatan, kao po nekom gelu da se igralo. Momci iz obe ekipe su se maksimalno potrudili da ovo liči na fudbal, a moj utisak je,iako smo poraženi, ne da je ličilo na fudbal, već da su malobrojni gledaoci mogli da vide lepu utakmicu.

O samom toku duela mogu da kažem da je Novi Pazar brzo poveo, izjednačili smo iz zasluženog penala, da bi ubrzo nakon toga opet primili gol, no, smatram da to nije ključni detalj. Imali smo period gde smo bili dosta dobri, protivnik se,čini mi se i nesvesno povukao, da bi smo bili kažnjeni nakon jedne kontre i rival je meč uveo u mirnu završnicu. Čestitam Novo Pazaru na pobedi.

Milorad Kosanović (Novi Pazar)

– Obzirom na uslove u kojima se igralo bilo je dosta lepih akcija,kombinacija i što je najvažnije kod oba tima bila je evidentna želja za igrom, uz veoma korektan duel. Za nas je ovo bila veoma teška utakmica, ne samo zbog toga što je OFK Beograd odlična ekipa, već je došla u nezgodnom momentu. Mi praktično od duela sa Partizanom igramo u ambijentu koji je prilično nefudbalski. Posledice su bile vidljive na poslednje dve utakmice jesenas, da bi se dogodilo to što se dogodilo protiv Rada, što nas je još dublje uvelo u jedan nefudbalski problem, pa nam je ovo  bio vrlo važan duel. Drago mi je što smo za rivala imali Beograđane,jer su tim koji može da pruži jak otpor i da upravo protiv takvog protivnika pokažemo  psihičku snagu,ali i fudbalsko umeće i da izađemo kao pobednici. Nije bilo lako,no na sreću, mi smo neke od šansi iskoristili i osvojili tri boda. Smatram da će nam posle ove pobede biti mnogo lakše.

Podeli