Sport

„Romantikom“ do prve pobede

Trener Novog Pazara, Milorad Kosanović, smatra da je vreme za prvi trijumf ovog proleća protiv po tradiciji neugodnih „romantičara“,iako po njegovim rečima u goste stiže dobra,mlada i ekipa koja voli da se nadigrava.

OFK Beograd ima svoje kvalitete, što pokazuju i rezultati u dosadašnjem toku prvenstva, smatra Kosanović i dodaje da četa Milana Đurđevića sa dosta ambicija stiže i na Gradski stadion. Stratega plavih hrabri izdanje njegovih izabranika protiv Radničkog, što je možda pokazatelj da je kriza prošlost.

-Očekujem da mi odigramo dobro, svi smo spremni,svi smo zdravi,niko nije bolestan,svi su, manje više, dobro raspoloženi. Ukoliko teren bude omogućio da igramo fudbal,da ne preskačemo igru,onda mislim da imamo šanse da možda ostvarimo i prvu pobedu u ovom delu prvenstva.Iimamo iskusniju, mogu sad da kažem i dobru ekipu, kad nema problema,imamo igru,koju smo pravili koliko sam ja ovde i koja polako poprima svoj oblik. Znači imamo sistem koja teži ka kontrolisanom fudbalu,kontrolisanoj igri i to je naša prednost. Ukoliko uspemo da se nametnemo,onda je teško suprostaviti se ovom timu Novog Pazara,zaključio je Kosanović.

Utakmica:Novi Pazar-OFK Beograd, počinje u subotu od 14 časova pred praznim tribinama Gradskog stadiona, a stručni štab domaćih može da računa na sve raspoložive snage. U slučaju pobede i protiv „romantičara“ i poraza Rada od Partizana, plavi bi nakon ovog kola mogli da se domognu petog mesta na tabeli Jelen Super lige.

Podeli