Vesti

Požar u ulici 8. marta

Požar   koji je izbio u ulici 8. marta je  ugašen,  povređenih nema , samo je načinjena materijala šteta potvređeno je portalu Glas Sandžaka u Vatrogasnoj službi.

Požar je izbio u stanu   na četvrtom spratu  Elit zgrade u Novom Pazaru. U tom trentuku u stanu su se nalazila deca od vlasnika stana  koja su , kako kažu meštani, prvo osetili da struja polako nestaje, da bi nakon toga osetili dim. Deca su odmah pozvala Vatrogasnu službu koja je izašla na lice mesta, gde su se uputile i ekipe Hitne služebe, elektororasa i policije.

Deca iz stana su odmah evakuisana, i nisu povređena. Nakon njih evkuisani su i ostali  stanari, gde je jedna ženska osoba koja je živela stan iznad  , prebačena je na Hitnu službu  zbog gutanja ugljen monoksida.

Nakon sat vremene  borbe za vatrenom stihijom, Vatrogasna služba ugasila je požar. Prma prvim informacija kako su nam rekli iz Vatrogasne službe ,  jedan deo stana je  izgoreo dok pozar nije zahvatio drugi deo.

Uzrok požara za sada nepoznat.

Prema rečima meštana požar je izbio oko 22 sata, a Vatrogasnoj službi prijavljen je u 22.25 nakon čega su odmah došli na lice mesta.

Podeli