Vesti

Hasanović: Berićetna godina za investicije

Gostujući u emisiji Odgovor pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović je rekao da je 2015. godina berićetna za investicije.

 

Hasanović je rekao da očekuje da će ambasade zemalja u Srbiji i međunarodne institucije pomoći da se unapredi infrastruktura u ovom gradu.

„Poverenje svih, koji su nam do sada donirali sredstva smo opravdali do poslednjeg centa, te se nadam da će nam i sada pomoći. Verujem da ćemo za Novi Pazar u 2015.godini imati berićetnu infrastrukturnu godinu. Građevinska sezona će krenuti kada nam vremenske prilike to dozvole. Ovo nekoliko sunčanih dana iskoristili smo za nastavak radova na popločavanju trotoara na magistrali. Verujem da će se u maju krenuti. Radićemo u opštem interesu građana kako bi im poboljšali uslove života“ , kaže Hasanović

Hasanović se osvrnuo i na nedavne izjave predsednika BNV Sulejmana Ugljanina, da je „Srbija šovinistička tvorevina“.

„Ugljanin je zloupotrebio nacionalno veće Bošnjaka i svoju funkciju zbog ličnog promovisanja, ne vodeći računa koliko će to nas koštati. Strah me da se investicije ne uposre, ali mislim da su i međunarodne institucije shvatile njegovu nameru. U Novi Pazar dolazio je ambasador Turske, Ujedinjenih arapskih emirata i OSCE-a , svi su oni zaobišli Ugljanina. Mislim da je to učinjeno kako mu se ne bi dali legitimitet“, rekao je Hasanović.  

Podeli