Sport

Minimalan poraz plavih od Zavrča

Fudbaleri Novog Pazara, doživeli su prvi poraz na pripremama u Novigradu. Četa Milorada Kosanovića je „položila oružje“ pred petoplasiranim timom slovenačke prve lige,Zavrčom, sa minimalnih 1:0, u okviru trećeg kola „Istra Winter kupa“.

Bio je ovo najteži ispit za našeg superligaša. Gol odluke postignut je još u 30.minutu, a pobedu Slovencima doneo je Jure Matijašić i prvo mesto u A grupi, sa maksimalnim učinkom. Pogotku je prethodio udarac iz daljine,kako saznajemo,loptu nošenu efeom, golman Zečević nije uspeo da ukroti, već je odbio do igrača odluke, koji je „poentirao“.  U nastavku, Novi Pazar je bio mnogo bolji,ali nije bio miljenik sreće da materijalizuje veliku nadmoćnost. Sem toga, i glavni sudija Flegar se nije,najblaže rečeno,proslavio.Šta više, mogao je mirne duše da isključi golmana Zavrča,nakon pogibljenog starta đonom,van kaznenog prostora, na Kecapu. Ostalo je 1:0, uz ogromno nezadovoljstvo arbitražom u taboru Novog Pazara.

Novi Pazar – Zavrč 0:1 (0:1)

Istra. Teren u Dajli. Gledalaca: 200. Strelac: Matijašić u 30.minutu. Sudija: Gabrijel Flegar, Pomoćnici: Drašković, Milković.

NOVI PAZAR: Zečević, Stevanović, Udovičić, Kostić, Vuković, Jevtović, Pavlović, Rusmir, Mijić, Kecap, Falkao. Igrali su još:

Radivojević,Mašović,Selimović,Pajović,Obrovac.

ZAVRČ: Pridigar, Kiš, Muminović, Polić, Kelenc, Mitrović, Korošec, Datković, Đukić, Matijašić, Cvek.

E.N.

Podeli