Minimalan poraz plavih od Zavrča

Fudbaleri Novog Pazara, doživeli su prvi poraz na pripremama u Novigradu. Četa Milorada Kosanovića je ā€žpoložila oružjeā€œ pred petoplasiranim timom slovenačke prve lige,Zavrčom, sa minimalnih 1:0, u okviru trećeg kola ā€žIstra Winter kupaā€œ.

Bio je ovo najteži ispit za naÅ”eg superligaÅ”a. Gol odluke postignut je joÅ” u 30.minutu, a pobedu Slovencima doneo je Jure MatijaÅ”ić i prvo mesto u A grupi, sa maksimalnim učinkom. Pogotku je prethodio udarac iz daljine,kako saznajemo,loptu noÅ”enu efeom, golman Zečević nije uspeo da ukroti, već je odbio do igrača odluke, koji je ā€žpoentiraoā€œ.Ā  U nastavku, Novi Pazar je bio mnogo bolji,ali nije bio miljenik sreće da materijalizuje veliku nadmoćnost. Sem toga, i glavni sudija Flegar se nije,najblaže rečeno,proslavio.Å ta viÅ”e, mogao je mirne duÅ”e da isključi golmana Zavrča,nakon pogibljenog starta đonom,van kaznenog prostora, na Kecapu. Ostalo je 1:0, uz ogromno nezadovoljstvo arbitražom u taboru Novog Pazara.

Novi Pazar ā€“ Zavrč 0:1 (0:1)

Istra. Teren u Dajli. Gledalaca: 200. Strelac: MatijaÅ”ić u 30.minutu. Sudija: Gabrijel Flegar, Pomoćnici: DraÅ”ković, Milković.

NOVI PAZAR: Zečević, Stevanović, Udovičić, Kostić, Vuković, Jevtović, Pavlović, Rusmir, Mijić, Kecap, Falkao. Igrali su joÅ”:

Radivojević,MaÅ”ović,Selimović,Pajović,Obrovac.

ZAVRČ: Pridigar, KiÅ”, Muminović, Polić, Kelenc, Mitrović, KoroÅ”ec, Datković, Đukić, MatijaÅ”ić, Cvek.

E.N.

Podeli