Vesti

Mahmutović: Nastavak investicija uprkos krizi

Gostujući u intervjuju na Regionalnoj televiziji, gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović, rekao je da, iako je 2014. godina bila ekonomski teška dosta toga je urađeno u gradu.

“U svim sferama života smo pokušali da napravimo “novi Novi Pazar“.  Menjamo ga mi i infrastrukturno, ali ga menjamo i na neki drugačiji način. Pokušavamo da imamo drugo mišljenje, nešto novo i lepše. Da ljudi dožive Novi Pazar onakvim kakav jeste. Kao velegrad, regionalni centar , univerzitetski, sportski, kulturni i industrijski centar…  Ako neko želi da bude centar, mora sve to da ima“, istakao je Mahmutović. 

On  je najavio i da će 2015. u Novom Pazaru biti godina u kojoj će se ulagati u infrastrukturu i sve ostale oblasti, uprkos tome što će i dalje trajati ekonomska kriza.

“Politika koju nam je zacrtao minsiar Rasim Ljajić , a mi je sprovodimo ovde na lokalu, je da pravimo prijatelje u zemlji i inostranstvu.Od prijatelja uvek mozete da imate koristi, a od neprijatelja samo problem. Želimo da od Novog Pazara napravimo pravi brend jednog ozbiljnog grada“, objasnio je Mahmutović.

Kompletan intervju sa gradonačelnikom Novog Pazara dr Mehom Mahmutovićem pogledajte na našem programu u četvrtak 25. decembra u 21h. 

(A.M.K.)

Podeli