Sport

I Ribnica u nizu odbojkaša, na redu crno-beli

Nekada je bio komšijski derbi. Ovog puta, igra „mačke i miša“. Odbojkaši Novog Pazar su vezali i treći trijumf, savladavši kraljevačku Ribnicu sa glatkih 3:0 po setovima (25:15,28:26,25:22).

Održali su obećanje izabranici Dragana Bonića i stigli do važnih bodova i pobede, koja će im mnogo značiti na još većem samopouzdanju pred naredne izazove.

Najefikasniji pojedinac duela bio je Srećko Ristić, sa 17 poena, Hamza Zatrić i Irfan Hamzagić su nanizali po 11, a dvocifren učinak imao je i Luka Marinković (10).

„Ozbiljno smo se taktički spremali za ovu utakmicu. Dobro smo otvorili prvi set, u drugom smo smo pokazali karakter u završnici isto kao i u Kragujevcu. Iako je Ribnica čvrst tim dobili smo i treči set i potvrdili da igramo u odličnoj formi. Nakon adaptacije na početku sezone, ušli smo u takmičarsku formu i sigurno da prijaju ove tri pobede“,rekao je nakon duela sa Kraljevčanima strateg plavih, Dragan Bonić.

U narednom,sedmom kolu Super lige, Novi Pazar gostuje Crvenoj zvezdi, a pre toga će u osmini finala Kupa dočekati Partizan. Još jedan odbojkaški spektakl u Pendiku je u sredu od 18 sati.

(Foto:Senko Župljanin)

E.N.

Podeli