Vesti

Još jedna uspešna akcija mladih SNS

Članovi Saveta za omladinu Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru na štandu u Šestovu organizovali su još jednu u nizu akcija deljenja informatora o aktivnostima ove stranke.

Zadovoljni su, kažu, interesovanjem građana za ono što radi Srpska napredsna stranka, a cilj im je, kako ističu, da pokažu da su aktivni i da su tu i kad nije u toku predizborna kampanja.

Deljenje informatora za mlade SNS – a, predstavlja već ustaljenu aktivnost. Kako ističe Ljiljana Lešević, cilj im je da građane Novog Pazara redovno i detaljno informišu o svim aktivnostima koje sprovodi Srpska napredna stranka. ”Takođe, želimo da pružimo punu podršku novim reformama koje sprovodi naš premijer Aleksandar Vučić, jer te reforme su ustvari ono što će nam obezbediti svima bolju budućnost”, kazala je Leševićeva.

Članovi Saveta za mlade Gradskog odbor Srpske napredne stranke u Novom Pazaru, kažu da je interesovanje građana za njihove aktivnosti na zadovoljavajućem nivou, a posebno ih raduje popularnost stranke, koja, kako ističu, ni malo ne opada u odnosu na period izbora.

S. Lj.

Podeli