Mahmutovi─ç: Vidljivi rezultati

Nastavljeno je ure─Ĺenje oko novootvorenog geronto centra. Asfaltiran je jo┼í jedan prilazni put prema tom objektu.

Gradona─Źelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutovi─ç,┬á koji je sa saradnicima obi┼íao gradili┼íta ka┼że da su rezultati rada predstavnika lokalne vlasti vidljivi, po─Źev od problema vodosnabdevanja.

Uz podr┼íku Vlade Srbije i resornih ministarstava, a u koordinaciji sa lokalnim vlastima u Novom Pazaru, grad je trenutno┬á veliko gradili┼íte. Delegacija Novog Pazara obi┼íla je nekoliko lokacija. U Gerontolo┼íki centar je ulo┼żeno preko dva miliona evra.┬á Prilaz objektu bio je nemogu─ç, pa je napravljen dogovor da se iz sredstava Vlade, gradskog bud┼żeta I uz pomo─ç me─Ĺunarodne zajednice asfaltiraju┬á prilazni putevi objektu. Gradona─Źelnik dr Meha Mahmutovi─ç ka┼że da se┬á radovi┬á odre─Ĺuju prema zate─Źenom stanju, a postoje problemi koji su vi┼íedecenijski, a neophodni su za bolji ┼żivot gra─Ĺana.

ÔÇ×Sastanak sa premijerom Vu─Źi─çem iznedrio je konkretan dogovor. Sve su infrastrukturni projekti neophodni za bolji ┼żivot gra─Ĺana . Radi se jo┼í na dvadeset sedam lokacija, ┼íto je za na┼íe, lokalne uslove ali i ┼íire nezamisliv tempo. Rezultati su vidljivi, po─Źev od problema vodosnabdevanja , kvalitetne infrastrukture i tako daljeÔÇť, rekao je Mahmutovi─ç.

Podsećamo, gerento centar otvoren je pre nekoliko dana, primljeni su prvi korisnici.Smeštajni kapacitet ovog objekta, koji je opremljen  po najsavremenjim standardima, je 80 mesta.

Pripremni radovi za postavljenje asfalta odvijaju se i u Ulici Save Kova─Źevi─ça. Planirano je da se sredi jo┼í jedan krak ove ulice, kako bi gra─Ĺani imali kvalitetnije uslove za ┼żivot

U ovoj ulici asfaltirano je nekoliko krakova.┬á Me┼ítani ka┼żu da su ovi radovi od velikog zna─Źaja za njih, jer ─çe na ovaj na─Źin imati kvalitetnije uslove za ┼żivot.

Cilj je da se gra─Ĺanima obezbede urbana naselja u svim mesnim zajednicima. Da se na mestima gde je to mogu─çe ozelene povr┼íine i izgrade igrali┼íta za decu, ka┼że pomo─çnik gradona─Źelnika Nihad Hasanovi─ç prilikom obilaska gradili┼íta u Novom Pazaru.

ÔÇ×Sve ovo je plod sjajne saradnje sa Republikom, ali i savetima mesnih zajednica. Ne─çemo stati na asfaltiranju, jer nam je ┼żelja da javne povr┼íine sredimo u potpunosti i prilagodimo potrebama me┼ítana. Stvaramo urbana naselja sa igrali┼ítima za decu i svime ostalim ┼íto je gra─Ĺanima potrebnoÔÇŁ, ka┼że Hasanovi─ç.

Podse─çamo, radi se u ulicama oko gerento centra.┬á Radovi na asfaltiranju se odvijaju i u Belim vodama I u Varevu , gde se sre─Ĺuju putevi do d┼żamija u tim naseljima. Sre─Ĺen je krak Ulice Me┼íe Selimovi─ça, nastavljeni su radovi u naselju Svojbor, mehanizacija AD Novi Pazar put nalazi se i u ulicama Stanice Spasojevi─ç, Had┼żet, Biserova─Źka ,a bi─çe postavljena I ograda oko groblja u Kolubarskoj ulici.

Podeli